Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / A la venda les entrades de la novena edició del FeMAP

A la venda les entrades de la novena edició del FeMAP

L'esdeveniment musical s'organitza enguany del 5 de juliol al 25 d'agost. El programa arrencarà a la Seu d'Urgell amb l'actuació de l'Ensemble Flandriae-Pyrenaei

FeMAP 2019
FeMAP 2019
03/06/2019 12:15

Ja s’han posat a la venda les entrades per als 53 concerts del Festival de Música Antiga dels Pirineus, que s'organitza del 5 de juliol al 25 d'agost. El programa arrencarà a la Seu d'Urgell amb l'actuació de l'Ensemble Flandriae-Pyrenaei, que oferirà música barroca de Flandes i Catalunya. L'esdeveniment es clourà a l'església de Sant Cristòfol de Beget, a Camprodon, amb Arnau Tomàs & Mercè Hervada.

Com en les darreres edicions, hi ha dues tarifes diferenciades (normal i reduïda) per a la compra d'entrades, que oscil·len entre els 10 i els 20 euros depenent del tipus de grup, el lloc on es fa el concert i el moment en què s'adquireixen. El preu és sensiblement més econòmic si s’opta per comprar-les de manera anticipada a les oficines de turisme, als ajuntaments, a les oficines de Correus o a la pàgina web del Festival (www.femap.cat). Així mateix, es poden adquirir directament a la taquilla, a partir d'una hora abans del concert. Cal destacar que l'organització també proposa l’opció de fer-se amic del FeMAP per 10 euros. Aquesta tria suposa tenir accés a un preu reduït a tots els concerts.

Cal destacar que, com a novetat, el FeMAP inclou enguany un concert amb gratuït, que tindrà lloc al llac d’Engolasters d’Andorra, on tocarà el grup Giardino di Delizie.

Paquets turístics

El Festival de Música Antiga dels Pirineus no únicament se centra en la música i té la voluntat d'apropar els artistes de diversos països d’Europa al Pirineu, sinó que també aposta pel patrimoni local i la natura pirinenca, oferint visites guiades, degustacions o activitats culturals que van incloses amb el preu de l’entrada. D'altra banda, ja estan a la disposició dels clients els paquets turístics que combinen les entrades dels diferents concerts del festival amb l'allotjament.

Mostrar formulari de contacte