Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / A la venda a Andorra les entrades per a l'espectacle 'Scalada Stelar'

A la venda a Andorra les entrades per a l'espectacle 'Scalada Stelar'

Enguany hi haurà un nou disseny i un canvi en la distribució de les graderies que permetrà veure l'espectacle del Cirque du Soleil des de diferents perspectives

Scalada Stelar a Andorra
Scalada Stelar a Andorra
06/04/2017 10:25

Ja s'han posat a la venda a Andorra les entrades per a l'espectacle Scalada Stelar, del Cirque du Soleil. Els usuaris pre-registrats a www.visitandorra.com poden comprar des de dimarts els espais de seient i reservar els accessos gratuïts per assistir-hi. A partir de l'11 d'abril s'obrirà la venda i la reserva al públic en general. Cal destacar que en aquest cas, la reserva de les entrades de seient també es podrà fer a l'Oficina de Turisme d'Andorra la Vella i als Grans Magatzems Pyrénées.

De moment, els hotelers, comerciants, centres d'oci i agències de viatge del país ja han adquirit el 61% de les entrades disponibles per posar-les després a la venda en diferents paquets turístics.

Una de les principals novetats d'enguany serà la diferent distribució de l'escenari i les graderies, que permetrà l'espectador gaudir de la funció des de diferents punts de vista i, a més, estar més a prop de l'espectacle. En aquesta ocasió, la posada en escena, de 37,5 metres de llarg i 12 metres d'ample, se situarà al centre del recinte del Parc Central d'Andorra la Vella.

A la banda esquerra es construirà una estructura amb una graderia de 1.250 seients i s'habilitarà un espai per a 1.250 persones dempeus. A banda dreta, just al costat de l'escenari, hi haurà un espai per a 1.250 persones dempeus i s'hi col·locarà una altra graderia per a 1.250 persones assegudes. Una passarel·la connectarà la posada en escena amb la graderia de la dreta.

Recinte cobert

Scalada Stelar es representarà de l'1 al 30 de juliol a les 22 hores. Aquest serà el darrer espectacle de la saga Scalada que es podrà veure a Andorra en 22 úniques representacions. Com a novetat l'espectacle es desenvoluparà en un recinte cobert similar al que ja es va instal·lar l´any passat. D´aquesta manera, les possibles inclemències meteorològiques no afectaran la funció.

Scalada Stelar compta amb el patrocini de MoraBanc (patrocinador principal), Caldea-Inúu, Grans Magatzems Pyrénées, Gala Perfumeries, Andorra Telecom i FEDA, a més de la col·laboració de Financera d'Assegurances.

 

Mostrar formulari de contacte