Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / A punt el Cros Escolar de Primavera, que se celebra diumenge

A punt el Cros Escolar de Primavera, que se celebra diumenge

Les inscripcions es poden fer al Consell Esportiu de l'Alt Urgell

12/06/2007 18:26

El Consell Esportiu de l'Alt Urgell, amb la col.laboració de l'Ajuntament de la Seu, el Consell Comarcal de l’Alt Urgell, els col.legis i AMPAs de la Seu i un munt d'entitats i comerços, organitzarà aquest diumenge el vint-i-setè Cros Escolar de Primavera.

Hi poden participar tots els alumnes que ho desitgin. El circuit de totes les curses serà gairebé el mateix de l'any passat: sortida a l'Avinguda de Pau Claris, Passeig, carrer Major, carrer Sant Ot, Passeig Joan Brudieu i arribades a la zona de sortida,al costat de la plaça de les Monges.

Les inscripcions s'han de fer,per escrit i separats els anys de naixement del 2000 al 1995 inclosos,els nascuts al 93 i 94 junts i,els nascuts al 91 i 92 junts. Cal adreçar-les al Consell Esportiu de l'Alt Urgell,a l'apartat de Correus 66 de La Seu d'Urgell abans del dimarts 12 de juny. Els col.legis grans es faran ells els dorsals fent-hi constar el nom i els cognoms,el col.legi,la categoria i l'any de naixement.Podeu sol.licitar els dorsals al Consell Esportiu.

Es farà una classificació individual a cada prova,amb premis als primers classificats proporcionals a la participació en cada cursa. Cada participant rebrà obsequis record del Cros i la beguda. Es comptarà amb el servei i ajut de la Creu Roja i Policia Municipal. Les reclamacions hauran d'ésser presentades per escrit,al Jutge àrbitre de la prova,acompanyades de 30 euros com a dipòsit. Solament serà acceptada fins a 30 minuts després de la prova i una vegada coneguda la classificació. Cas d'ésser acceptada la reclamació,es tornarà el dipòsit.

Les guarderies,parvularis i jardins d'infància també han de fer les seves inscripcions amb el nom i cognoms i edat de cada participant. Les curses de parvularis i guarderies es faran a partir de dos quarts de dotze concentrant-se davant del col.legi la Salle. Les curses del Cros començaran a partir de les 9:30 del matí.

Mostrar formulari de contacte