Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Arrenquen les eleccions generals del 26-J

Arrenquen les eleccions generals del 26-J

RàdioSeu oferirà durant la nit electoral els resultats dels municipis de l'Alt Urgell i el Pirineu. A la Seu d'Urgell s'han habilitat tretze meses electorals i podran exercir el seu dret a vot un total de 8.931 urgellencs i urgellenques

Eleccions
Eleccions
26/06/2016 08:00

Aquest diumenge, 26 de juny se celebren les eleccions estatals al Congrés i al Senat. Tal com és habitual, els col·legis electorals romandran oberts al llarg de tota la jornada, des de les 9 del matí i fins a les 8 del vespre.

A la Seu es podrà votar en tretze meses electorals ubicades al Centre Cívic El Passeig (1), la Sala de Sant Domènec (4), el Centre Cultural Les Monges (2), el Col·legi La Salle (2), el Centre Cívic l'Escorxador (1), el Local Social de Castellciutat (1) i l'Arxiu Comarcal (2). En total podran exercir el seu dret a vot un total de 8.931 urgellencs.

Cal assenyalar que aquest diumenge al vespre, RàdioSeu oferirà els resultats electorals de la Seu, l'Alt Urgell i el Pirineu, tan bon punt es facin públics. Es podran escoltar a través del 107.2 FM i el web radioseu.cat. L'espai es combinarà amb l'especial que oferirà al llarg de tota la jornada Catalunya Ràdio. A més a més, RàdioSeu anirà publicant els resultats de cada municipi alturgellenc als perfils de Facebook i Twitter.

Mostrar formulari de contacte