Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Acceptat el projecte per construir la rotonda de la N-260 a Montferrer

Acceptat el projecte per construir la rotonda de la N-260 a Montferrer

L'actuació està pendent de l'assignació pressupostària per part del Ministeri de Foment Jordi Calvet reclama que l'obra s'inclogui en els comptes estatals de l'any que ve

N-260 - Montferrer
N-260 - Montferrer
14/04/2015 08:03

L'Ajuntament de Monferrer i Castellbò ha donat el vistiplau al projecte per construir una rotonda a la carretera N-260, al seu pas pel municipi. El ple del mes de març va aprovar la proposta presentada per la direcció general del Ministeri de Foment, després de comprovar que no suposarà cap problema en el subministrament de diversos serveis que podrien veure's afectats per la intervenció.

L'alcalde del municipi alturgellenc, Jordi Calvet, demana ara que el projecte "no sigui un dossier més que queda oblidat al fons d'un calaix". En aquest sentit, Calvet espera que l'obra s'inclogui en els pressupostos de l'any que ve. "Això és el més important, tenint en compte que cal actuar per evitar la sinistralitat en aquest punt de l'Eix Pirinenc", subratlla.

El polític urgellenc especifica que la proposta aprovada comportarà la creació d'una glorieta, destinada a reduir la velocitat i afavorir una circulació més tranquil.la a la zona. "El nostre desig és que no es demori més una intervenció viària que reclamen tots els veïns del municipi, que es juguen la vida cada dia en aquest indret", indica.

Mostrar formulari de contacte