Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Acció de neteja a fons en places del municipi de la Seu d'Urgell

Acció de neteja a fons en places del municipi de la Seu d'Urgell

L’Ajuntament endega un pla integral de sanejament d’espais públics que s'havien degradat. De moment s'ha intervingut a les places del Firal, de Joan Sansa, del Carme i de Lleteries

Acció de neteja a la plaça de Lleteries de la Seu
Acció de neteja a la plaça de Lleteries de la Seu
19/07/2023 13:55

L'Ajuntament de la Seu d'Urgell ha comunicat l'inici d'una acció de "neteja a fons" en places del nucli urbà, Castellciutat i els barris del municipi, en el marc del pla integral de neteja de la via pública que es vol dur a terme.

L'alcalde urgellenc, Joan Barrera, ha afirmat que "atès l’estat de les diferents places del nostre municipi, i per garantir el gaudi de la ciutadania en òptimes condicions, l’equip de govern, juntament amb les diferents brigades municipals", han endegat aquest pla que es durà a terme plaça per plaça. De moment, detallar Barrera, ja s'ha intervingut a les del Firal, de Joan Sansa, del Carme i de Lleteries, com també a la placeta adjacent a Lleteries. I demà dijous, les brigades actuaran a les places de Santa Magdalena i de les Moreres. 

Segons el consistori, els espais en què ja actuat ja presenten un millor aspecte i ara es continuarà amb d'altres places, amb l'objectiu que "presentin una millor imatge que fins ara".

Mostrar formulari de contacte