Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Acció especial de desinfecció als carrers de la Seu d'Urgell

Acció especial de desinfecció als carrers de la Seu d'Urgell

Treballadors del Servei Municipal de Neteja Viària han netejat la ciutat al llarg de quatre hores. L'Ajuntament recorda la necessitat de posar les deixalles als contenidors adients i de no llençar mobles vells durant la situació actual
Tasques de desinfecció als carrers de la Seu
06/04/2020 12:35

Aquest dilluns al matí s'ha dut a terme un servei especial de repàs de neteja i desinfecció viària a la Seu d’Urgell, després de tres setmanes de confinament. En aquesta actuació s'hi ha destinat quatre treballadors extraordinaris que han netejat els carrers de la ciutat al llarg de quatre hores.

Des del Servei Municipal de Neteja Viària es recorda a la població que cal tenir una cura especial en no llençar els guants a terra. Aquests elements han d'anar als contenidors de fracció resta o bé a les papereres. També és molt important recollir sempre les defecacions dels gossos, tal com contempla l'ordenança municipal de tinença d'animals.

L'Ajuntament també ha recordat que el servei de neteja viària va quedar molt reduït el passat 16 de març, després que es decretés el confinament a causa del coronavirus. Des d’aquella data s'ha mantingut diàriament a un terç de la plantilla fent la neteja de bosses i mobles fora dels contenidors, juntament amb un equip per desinfectar amb hipoclorit sòdic papereres, bancs i baranes.

Mostrar formulari de contacte