Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Acord d'Andorra Turisme amb National Geographic per donar a conèixer la fauna i la flora del Principat

Acord d'Andorra Turisme amb National Geographic per donar a conèixer la fauna i la flora del Principat

L'organització nord-americana n'elaborarà reportatges i continguts audiovisuals per als seus canals i revistes. El treball, d'un any de durada, el dirigirà el fotògraf i explorador Jaime Rojo
Presentació de l'acord entre Andorra Turisme i National Geographic
15/01/2020 18:15

Andorra Turisme ha encetat una col·laboració amb National Geographic per tal que aquesta organització nord-americana divulgui la fauna i la flora del Principat.

L'acord s'ha signat tot aprofitant la recent fusió entre Disney i la cadena Fox, tenint en compte que des de fa tres anys Andorra Turisme ja desenvolupa una aliança estratègica amb Disney. Uns contactes que han servit ara per estendre la difusió del país a un altre canal d'abast mundial com és National Geographic, que és propietat de Fox.

L´objectiu d´aquest nou acord és oferir al gran públic la valuosa riquesa natural d'Andorra i d'aquesta manera potenciar el país dels Pirineus com a destinació turística global, tot aportant "un concepte multiexperiència mai presentat fins ara".

National Geographic Society, fundada el 1888, és l’organització científica i educativa sense ànim de lucre més important del món. Els seus principals valors se sustenten en la innovació, el respecte del medi ambient i els continguts històrics, però sobretot el protagonisme se l´emporten els viatges alternatius i l´exploració. L'entitat nord-americana, que es va crear "per a l'increment i la difusió del coneixement geogràfic", compta amb reconeguts divulgadors científics, fotoperiodistes i exploradors que treballen tots els seus continguts d´una forma molt acurada.

Un any d´imatges úniques

L´encarregat de produir el contingut audiovisual i editorial de natura i fauna andorranes serà el fotògraf i explorador espanyol Jaime Rojo, guardonat entre d´altres amb el World Press Photo i amb el Wildlife Photographer of the Year. L´elaboració, presa d´imatges i producció d´aquest projecte durarà un any i se centrarà en la creació d´una extensa galeria fotogràfica de les principals espècies del país.

El treball de camp es realitzarà en diferents fases: a final de gener, a la primavera/començament d´estiu i a la tardor. La intenció és recollir els diferents canvis de paisatge i animals que es poden observar en les diferents estacions de l´any. A més a més, es realitzaran tres vídeos d´un minut cadascun que inclouran un resum de què es pot trobar a Andorra en aquestes tres èpoques.

Tot aquest material es difondrà a través d´un reportatge a la revista de National Geographic i a la pàgina web NatGEo. A més a més, també s´elaborarà contingut audiovisual i s´emetrà a les cadenes de televisió de National Geographic, National Geograhic Wild i Fox. A més, es crearà un diari de camp que es publicarà a les diferents xarxes socials de National Geograhic així com a través dels suports digitals d´Andorra Turisme.

A part d´això, també està previst que Jaime Rojo realitzi un taller de fotografia i una xerrada al país per presentar la seva experiència en aquest projecte. Per últim, a finals d´any s´oferirà una exposició fotogràfica a Andorra amb les millors imatges de tots aquests mesos de feina.

Mostrar formulari de contacte