Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Acord entre l'Associació Festiva i Cultural de Tragó i l'empresa de turisme i màrqueting Diskover

Acord entre l'Associació Festiva i Cultural de Tragó i l'empresa de turisme i màrqueting Diskover

L'entitat aportarà propostes a l'aplicació de la companyia, que divulga experiències turístiques i activitats de cultura i patrimoni d'arreu de Catalunya

Acte de signatura de l'acord entre l'Associació Festiva i Cultural de Tragó i l'empresa Diskover (Imatge: ACFT)
Acte de signatura de l'acord entre l'Associació Festiva i Cultural de Tragó i l'empresa Diskover (Imatge: ACFT)
01/06/2023 18:35

L'Associació Festiva i Cultural de Tragó (AFCT) ha signat aquesta setmana un conveni amb l'empresa de turisme i màrqueting Diskover per potenciar la difusió de les activitats socioculturals i de patrimoni que duen a terme al poble, al municipi de Peramola i al seu entorn. Aquesta companyia catalana està especialitzada a oferir experiències turístiques arreu de Catalunya, tant per als qui vulguin descobrir racons desconeguts del país com per a turistes.

A la presentació del conveni, el director de Diskover, Julià Sánchez, ha explicat que el seu objectiu és ajudar a potenciar el turisme de proximitat. Per això, han ideat i creat una aplicació de mòbil que, tal com explicita, "s'adreça al turista que improvisa i que no sap què fer quan arriba al seu destí" i se'ls dona "respostes a preguntes 'com on puc anar', 'què hi puc fer' o 'què hi puc veure'". L'app també afavoreix la interacció dels usuaris perquè aportin opinions i ajudin així la resta de visitants a triar una activitat. Sánchez hi ha afegit que aquest acord és positiu per a totes dues parts, perquè poden promocionar mútuament la seva respectiva activitat.

De la seva part, Yolanda Pérez, de l'AFCT, ha agraït a Diskover el fet que els hagin ofert l'oportunitat d'incorporar-se a aquesta aplicació i espera que la col·laboració sigui fructífera.

L'acte de signatura ha comptat amb la presència de l'alcaldessa de Peramola en funcions, Gemma Orrit. Amb la seva aplicació, Diskover proposa als usuaris "gaudir d'una experiència autèntica i conèixer localitats originals", a més de permetre "connectar amb els habitants, la seva cultura, les seves llegendes i les seves activitats", com és el cas de les que ofereix l'Associació Festiva i Cultural de Tragó.

Mostrar formulari de contacte