Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Acord per demanar més informació per als consumidors sobre les noves tarifes de PEUSA

Acord per demanar més informació per als consumidors sobre les noves tarifes de PEUSA

Una representació del col·lectiu de pensionistes jubilats de l'Alt Urgell de CCOO s'ha reunit amb l'alcalde de la Seu d'Urgell, Francesc Viaplana, que s'ha compromès a traslladar la petició a la companyia hidroelèctrica local. També se sol·licitarà un marc d'ajuts contra la pobresa energètica
Comptador de llum
24/01/2022 17:40

Una representació de la secció de pensionistes jubilats de l’Alt Urgell del sindicat Comissions Obreres (CCOO) s'ha reunit aquest divendres amb l'alcalde de la Seu d’Urgell, Francesc Viaplana, per tal d'arribar a acords per encarar "de forma urgent" els problemes que provoca l'augment progressiu de la factura de l'energia elèctrica i el nou sistema de preus segons l'hora de consum.

Segons informa el col·lectiu, l'Ajuntament urgellenc traslladarà a la companyia local PEUSA la petició que els comunicats i la informació subministrada als seus clients siguin "precisos i entenedors", per tal que la ciutadania pugui preveure amb la màxima claredat les despeses a suportar, "atesa la complexitat de la gestió dels costos energètics que suposa el canvi de tarifes". D'altra banda, tenint en compte l'important increment dels preus, el consistori s'ha compromès a transmetre als representants de l'empresa hidroelèctrica la petició dels pensionistes jubilats de CCOO d'oferir un marc d’ajuts contra la pobresa energètica. Les subvencions atendrien els graus de vulnerabilitat dels consumidors afectats i comptaria com a referent el conveni de cooperació entre el Departament d’Afers Socials de la Generalitat i la companyia subministradora Endesa.

En un comunicat, els pensionistes de CCOO de l’Alt Urgell es reserven el dret a d’altres actuacions per a reivindicar "les millores més factibles de cara als seus representats i els consumidors en general".

 

Mostrar formulari de contacte