Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Acord per promoure pel·lícules d'estrena en català a Andorra

Acord per promoure pel·lícules d'estrena en català a Andorra

Una part de les entrades es distribuiran a voluntaris per la llengua i a estudiants de català
09/09/2011 10:36

El Departament de Promoció Cultural i Política Lingüística d'Andorra ha signat aquest dimecres un acord amb l'empresa Illa Carlemany per tal d'impulsar l'oferta d'estrenes de cinema en català. Segons ha informat el Govern del Principat, mitjançant aquest conveni, el Departament compra a l'empresa 200 entrades -al preu especial de quatre euros cadascuna- de cada pel·lícula d'estrena en català que projecti a les seves sales fins al 31 de desembre de l'any 2011. L'acord es considerarà tàcitament prorrogat pel període d'un any, amb un màxim global de durada final del contracte de sis anys.

L'import màxim que el Departament preveu destinar a la compra d'entrades és de 6.000 euros, xifra que equival a la projecció de 10 pel·lícules com a màxim fins al 31 de desembre del 2011.

Una part de les entrades es distribuiran, de manera gratuïta, a les persones que participen al programa Voluntaris per la llengua, als estudiants dels cursos de català de l'Àrea de Formació d'Adults i als usuaris dels centres d'autoaprenentatge de català. La resta d'entrades seran a l'abast de tots els ciutadans a través d'un acord de col·laboració amb el diari 'BonDia' que permetrà adquirir-ne per menys d'un euro mitjançant l'enviament d'un missatge de mòbil.

Mostrar formulari de contacte