Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Activat el pla de viabilitat hivernal de la Diputació

Activat el pla de viabilitat hivernal de la Diputació

S'ha fet una reserva de 4.500 tones de potassa per a la neteja de carreteres locals Aquest pla es posa en marxa a tota la demarcació de Lleida del 15 de novembre al 15 d’abril
Nevada a la Seu 09.12.2014
11/12/2014 11:54

La Diputació de Lleida, a través del Servei de Vies i Obres, ha posat en marxa el Pla de Viabilitat Hivernal per tal de minimitzar l’impacte de les possibles nevades, gelades i altres situacions climatològiques d’emergència a les carreteres que gestiona la corporació.

Entre les actuacions que es desenvolupen en el marc d’aquest pla hi ha la distribució de potassa per fer front a possibles gelades i nevades de la xarxa viària de la Diputació, principalment carreteres locals. S'ha fet una previsió total de 4.500 tones de potassa.

D'aquesta quantitat, 2.500 tones es reparteixen entre les tres zones d’actuació. L'Alt Urgell, la Cerdanya i el Solsonès conformen la zona d'actuació 2. La zona 3 està formada pel Pallars Jussà, el Pallars Sobirà, la Val d'Aran i l'Alta Ribagorça, mentre que la zona 1 contempla la plana de Lleida.

Les 2.000 tones restants es reserven per atendre les peticions municipals puntuals a mesura que es vagin produint al llarg de l’hivern.

Mostrar formulari de contacte