Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Activitats als museus andorrans amb motiu de les festes de Tots Sants

Activitats als museus andorrans amb motiu de les festes de Tots Sants

26/10/2011 11:00

Durant les properes festes de Tots Sants, els museus custodiats pel Ministeri de Cultura d'Andorra faran activitats destinades tant als més petits com als més grans. Per als primers està previst un taller inspirat en el famós joc del Cluedo, Qui ha assassinat la senyoreta Sumpta?, una recreació d’un hipotètic assassinat en el marc de la Casa d’Areny-Plandolit i amb personatges avantpassats de la família.

Durant el taller els nens interpretaran diversos personatges sospitosos d’haver comès l’assassinat que hauran d’acabar de resoldre.

Públic: nens i nenes de 7 a 14 anys
Dates: del 2 al 4 de novembre
Lloc: Museu d’Areny-Plandolit
Horari: de 15 a 18 h
Preu: 2 € per infant
Reserva prèvia obligatòria
Informació i reserves: tel. 839 760
Més informació: www.museus.ad

Per al públic adult el Departament de Patrimoni Cultural ha optat per una lectura de contes de terror, Històries inquietants a cau d’orella, a càrrec de Somhiteatre. Es tracta d’una lectura dramatitzada de tres contes de misteri, recitats en la foscor del sobri saló principal de la Casa d’Areny-Plandolit amb només la llum d’espelmes. Es recrea una trobada literària del final del segle XIX, que evoca les que els familiars de la Casa d’Areny-Plandolit organitzaven amb l’ajut del servei.

La lectura s’amenitza amb música de violoncel que reapareix intermitentment, per accentuar els passatges més tenebrosos dels relats.

Públic: majors de 14 anys
Dada: divendres 4 de novembre. Dues sessions: a les 21 i a les 23 h
Lloc: Museu Casa d’Areny-Plandolit
Preu:
5 €
Reserva prèvia obligatòria
Informació i reserves: tel. 839 760
Més informació: www.museus.ad

Mostrar formulari de contacte