Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Activitats per a dones a Oliana, en els dies previs a Sant Jordi

Activitats per a dones a Oliana, en els dies previs a Sant Jordi

L'Associació de Dones i l'Ajuntament han programat una conferència de Vicenç Villatoro i la projecció del musical "Mamma Mia" Les propostes s'emmarquen en el programa de polítiques d'igualtat de l'ICD

Dones - Actes a Oliana 2012
Dones - Actes a Oliana 2012
17/04/2012 14:23

L'Associació de Dones d'Oliana i l'Ajuntament del municipi promouen aquest cap de setmana, tot aprofitant la proximitat de la festivitat de Sant Jordi, dues activitats culturals per a dones. Ambdues propostes s'organitzen en el marc del programa de polítiques d'igualtat de l'Institut Català de les Dones (ICD) i del consistori olianès.

El primer acte que s'ha programat és la conferència "El jardí perdut com a mite literari", a càrrec de l'escriptor Vicenç Villatoro. Tindrà lloc aquest divendres, 20 d'abril, a les 20.15 hores, a la sala de plens de l'Ajuntament d'Oliana.

La segona activitat és la projecció del musical català "Mamma Mia", que es podrà veure el pròxim diumenge, 22 d'abril, a les 20 hores, a la sala polivalent d'Oliana.

L'Institut Català de les Dones del departament de Benestar Social i Família de la Generalitat té com a objectiu fonamental "treballar amb eficàcia per afegir accions innovadores i preventives dins de les polítiques socials". En aquest sentit, una de les prioritats fonamentals és la incorporació transversal de la perspectiva de gènere, per evitar qualsevol forma de discriminació.

Mostrar formulari de contacte