Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Adjudicada a Heliand SAU i Helicòpters del Nord SL la concessió de l'Heliport d'Andorra a la Caubella

Adjudicada a Heliand SAU i Helicòpters del Nord SL la concessió de l'Heliport d'Andorra a la Caubella

La licitació preveia un concurs internacional, amb procediment obert i modalitat de contractació ordinària
Simulació del futur heliport nacional a la Caubella (Imatge: Govern d'Andorra)
23/01/2023 19:45

El Govern d'Andorra ha informat de l’adjudicació de la concessió de l’Heliport Nacional d’Andorra a l’UTE formada per Heliand SAU i Helicòpters del Nord SL. L’adjudicació, per a un termini de 30 anys des de la signatura del contracte, preveu un màxim de 7.627.034 euros per compensar els resultats operacionals negatius. En cas de resultats positius, l’empresa abonarà un cànon d’entre el 10 i el 15%.

Tal com preveu el plec de bases, en una primera fase el Consell de Ministres va aprovar-ne l’adjudicació. Posteriorment, el Govern i l’empresa han tancat el contracte i el Consell de Ministres ha autoritzat la firma del document.

La signatura, per part del ministre de Presidència, Economia i Empresa, tindrà lloc durant els propers dies i posteriorment s'exposarà tots els detalls. La licitació per adjudicar aquesta concessió preveia un concurs internacional, amb procediment obert i modalitat de contractació ordinària.

Mostrar formulari de contacte