Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Adjudicada la fase final de la canalització del Gran Valira a Santa Coloma

Adjudicada la fase final de la canalització del Gran Valira a Santa Coloma

Les obres tenen un cost de més de 785.000 euros i es duran a terme de forma respectuosa amb el medi ambient

10/12/2014 19:52

El Govern d'Andorra ha adjudicat aquest dimecres la darrera de les fases previstes per a la canalització del riu Gran Valira a la zona compresa entre el carrer Prat Salit i el carrer del Pobladó, iniciada el 2013. Aquest darrer tram correspon a la fase 3B, al marge dret del Valira, entre el pont de Santa Coloma i el pont del Pobladó.

L'adjudicació ha estat possible gràcies a la recent signatura del corresponent conveni amb la propietat dels terrenys. Els treballs els durà a terme l’empresa Construccions Modernes S.A. per un import de 785.675 euros i un termini d’execució de 25 setmanes.

A dia d’avui ja estan executades o en curs d’execució la totalitat de canalitzacions de protecció enfront de desbordaments del riu Gran Valira a Santa Coloma.

La fase adjudicada es desenvoluparà de manera respectuosa amb el medi ambient, ja que es disminuirà l’impacte sobre la vegetació de ribera gràcies a la retirada del mur de canalització, a tres metres en relació al límit de canes (l’amplada oficial del riu). Això permetrà conservar un marge del riu vegetalitzat amb espècies arbustives i arbòries pròpies d’Andorra.

Mostrar formulari de contacte