Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Adjudicades les obres de l'Escola Oficial d'Idiomes

Adjudicades les obres de l'Escola Oficial d'Idiomes

Els treballs els durà a terme l’empresa CISSA de Solsona, per un import de 522.722’77€ i un termini d’execució de vuit mesos.
Plaça de les Monges
28/12/2007 13:27

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, celebrada ahir, va acordar adjudicar a l’empresa Constructora e Immobiliaria de Solsona (CISSA) les obres de construcció de la nova Escola Oficial d’Idiomes de la Seu d’Urgell per un import de 522.722’77 € i un termini d’execució de vuit mesos. Aquesta adjudicació arriba després que el passat 3 d’octubre, l’alcalde de la Seu, Jordi Ausàs, i el Conseller d’Educació del Govern de la Generalitat, Ernest Maragall, signessin el corresponent conveni entre les dues institucions. El conveni ha de permetre el finançament de les obres d’adequació i reforma de la primera i segona planta del Centre Cultural “Les Monges” per poder-hi ubicar de manera definitiva l’EOI.

L’alcalde ha explicat que l’acord signat amb el Departament d’Educació és molt positiu per als interessos de la ciutat, tant pel que fa al finançament del nou centre educatiu com perquè es dotarà l’Escola Oficial d’Idiomes d’unes instal.lacions pròpies, molt pensades i adequades per a l’activitat docent i ubicades al centre de la ciutat.

En el transcurs de la darrera sessió plenària de l’any, Ausàs va explicar que la Seu està experimentant un salt molt important pel que fa a equipaments culturals i educatius que esdevenen elements estratègics de cohesió social de la ciutat. En aquest sentit, l’alcalde va fer un repàs de les obres que s’estan duent a terme en aquests moments a la Seu: la construcció de l’Arxiu Històric Comarcal de la Seu d’Urgell, la nova Llar d’Infants Municipal, l’Escola Municipal de Dansa – que finalitzarà a principis d’any -, així com també l’adjudicació de les obres de l’EOI.

L’alcalde també va informar que l’INCASÒL ja havia acordat l’adjudicació de les obres de reforma i adequació de la Capella de la Immaculada i la seva conversió en Sala de Cultura i Auditori.

La nova Escola Oficial d’Idiomes serà una realitat abans d’acabar el 2008.

Segons preveu el projecte tècnic de l’Escola Oficial d’Idiomes, realitzat per l’arquitecte David Juàrez Mateu, l’accés al centre educatiu serà propi i independent des del Carrer de Capdevila. A la planta primera hi haurà la consegeria-reprografia, així com la secretaria del centre oficial i 5 aules i dos lavabos, un d’ells adaptat. A la segona planta s’hi adequarà el despatx del cap d’estudis, el despatx de la direcció i la sala de professors, amb tres departaments. També s’hi construirà la biblioteca, una sala d’usos múltiples, dos magatzems, l’aula d’informàtica i l’aula destinada a laboratori d’idiomes, així com els serveis.

Mostrar formulari de contacte