Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Adjudicats dos habitatges de protecció oficial a la Seu

Adjudicats dos habitatges de protecció oficial a la Seu

Els pisos de lloguer havien rebut 9 sol.licituds i un tercer, de compra, ha quedat desert Els aspirants han d'estar inscrits al Registre de Sol.licitants, que gestiona la nova Agència de l'Habitatge de Catalunya
Sorteig de pisos públics
10/12/2010 16:12

L’Agència de l’Habitatge de Catalunya ha fet avui l'adjudicació de dos pisos de protecció oficial a la Seu d'Urgell.

Un dels habitatges, de tres habitacions i 78 m2, ha rebut set sol.licituds. Per a l'altre, ubicat al carrer de la Font, d'una habitació  i de 58 m2, hi havia dues peticions i s'ha adjudicat directament perquè només un dels aspirants complia tots els barems, segons ha explicat el delegat d'Adigsa a Lleida, Lluís Claverol.

Un altre pis, de compra, ha quedat desert ja que l'únic aspirant no complia els requisits. Les persones que han optat a aquests pisos estaven inscrites prèviament en el Registre de Sol·licitants d’Habitatge amb Protecció Oficial de Catalunya, una eina impulsada pel Departament de Medi Ambient i Habitatge a la qual s’ha d’apuntar tothom qui vulgui optar a un pis amb protecció oficial. Albert Batalla ha recordat que tothom qui vulgui aspirar a un d'aquests pisos ha de complir aquest tràmit.

A més a més de la Seu, aquesta setmana també s'ha adjudicat 12 habitatges més Balaguer, Solsona i Bellpuig. En aquests casos el nombre de sol.licitants ha estat respectivament de 49, 39 i 13.

L’Agència de l’Habitatge de Catalunya està en funcionament des del mes passat i té com a finalitat dotar el Govern de la Generalitat d’una eina administrativa àgil que faciliti la gestió de totes les actuacions públiques en matèria d’habitatge. L’Agència assumeix les competències, entre d’altres, de la promoció de l’habitatge, la qualitat de l’edificació i la rehabilitació i els programes socials en matèria d’habitatge, i desenvolupa també la gestió que fins ara feia l’empresa pública Adigsa.

Mostrar formulari de contacte