Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Adjudiquen per 150.000 euros les obres del nou frontó de Vielha

Adjudiquen per 150.000 euros les obres del nou frontó de Vielha

26/08/2009 17:39

El nou frontó de Vielha podria estar enllestit en qüestió de mesos, després que l'obra ha estat adjudicada en l'última comissió de govern a l'empresa Construccions Mil.lenium Cerdanya, S.L. El nou equipament municipal estarà situat darrera del nou palau d'Esports i suposarà una inversió de 150.077 euros, que se sufragarà en part gràcies a una subvenció del Consell Català de l'Esport de 35.000 euros.

L'execució de la pista esportiva a l'aire lliure, apta per a jugar a frontó, estarà ubicada al solar de propietat municipal situat a l'avinguda Garona. La nova pista servirà per a activitats d'esport escolar, esport recreatiu i entreteniment per a la població. En cap cas no serà un frontó destinat a la competició de l'esport federatiu.

El termini d'execució es preveu que no sigui superior als dos mesos des de l'inici de les obres. Amb aquest nou equipament es complementarà la zona esportiva, que forma part d'un projecte global de complex esportiu a la ciutat. En aquest punt, l'Ajuntament també preveu la construcció de la piscina descoberta i una nova pista poliesportiva a l'aire lliure.

Per la seva part, l'actual instal.lació del frontó situada al costat del cinema de Vielha serà demolida per executar la nova promoció de 15 vivendes de protecció social impulsades per l'ajuntament de Vielha e Mijaran i l'empresa pública INCASOL. L'acord per als habitatges va signar-se el passat mes de juliol.

Mostrar formulari de contacte