Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Admeses totes les sol·licituds de plaça per a la Llar d'Infants Els Minairons

Admeses totes les sol·licituds de plaça per a la Llar d'Infants Els Minairons

El centre municipal de la Seu revalida un any més l'objectiu de donar resposta a la totalitat de les famílies. Enguany s'ha rebut 97 peticions, de les quals 45 són per a nova incorporació

Llar d'Infants Municipal Els Minairons
Llar d'Infants Municipal Els Minairons
24/05/2018 14:55

Totes les famílies urgellenques que van sol·licitar plaça per als seus fills i filles a la llar d'infants municipal 'Els Minairons' de la Seu d'Urgell, dins de les dates de termini, han obtingut plaça en aquest centre d'educació de 0 a 3 anys.

En total s’han presentat per aquest nou curs 2018-2019 un total de 97 sol·licituds: 45 noves i 52 d’infants ja escolaritzats en aquest centre. Així es desprèn del llista d'admesos, exclosos i empats aprovada aquesta setmana per la Junta de Govern Local de l'Ajuntament urgellenc.

La regidora d'Ensenyament de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, Sílvia Iscla, s'ha mostrat satisfeta per aquestes dades i ha aprofitat per recordar que “un any més", el consistori compleix amb "el nostre objectiu d’acceptar totes les preinscripcions de la llar d’infants municipal”. Iscla subratlla que “és una molt bona notícia que enguany tinguem tanta demanda de sol·licituds" perquè "això significa que s'està duent a terme un bon projecte educatiu, que la feina s’està fent bé i les millores que es va incorporant any rere any són eficients”.

Matrícula

El període de matrícula a Els Minairons per als nous alumnes de cara al curs 2018-2019 va del 4 al 8 de juny. Cal tramitar-la a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) de l'Ajuntament urgellenc. En el moment de la matrícula les famílies hauran de portar la domiciliació bancària amb format SEPA per a poder domiciliar les mensualitats.

També s'obrirà una llista d'espera, per a famílies que presentin la sol·licitud posteriorment, a partir de dilluns 11 de juny al matí a l'OAC.

Mostrar formulari de contacte