Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Agustí López celebra l'aposta per ampliar el reg de la conca de Tremp

Agustí López celebra l'aposta per ampliar el reg de la conca de Tremp

El diputat pallarès considera vital per al futur agrícola l'aposta d'enguany per la construcció de noves xarxes

22/02/2012 18:21

El diputat de CiU Agustí López ha valorat positivament el fet que una part important dels pressupostos de la Generalitat a Lleida es destinin a ampliar les zones de reg. Entre les inversions previstes en aquest capítol per al 2012 hi haurà la xarxa de regadiu de la conca de Tremp.

El diputat nacionalista creu que això suposa "una visió de futur" per "incrementar les hectàrees del regadiu del camp català”. El també exalcalde de Sort afirma que això  “beneficia els conreus, potencia el pes de les exportacions de la indústria agroalimentària i incrementa la producció de farratges i cereals d’estiu, producte del que som deficitaris a Catalunya i base de la nostra ramaderia”.

Amb relació a aquest àmbit, el Conseller d’Agricultura, Josep Maria Pelegrí, ha anunciat la creació de l’Oficina del Regant", per "treure la màxima rendibilitat a les terres”.

Els pressupostos 2012 preveuen un total de 140 milions d'euros per a xarxes de regadiu. Bona part de la xifra correspon al canal Segarra-Garrigues. També s'hi ha inclòs els canals Xerta-Sènia i Garrigues Sud.

Mostrar formulari de contacte