Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Aixecament de la suspensió de la licitació del tercer tram de la desviació de Sant Julià de Lòria

Aixecament de la suspensió de la licitació del tercer tram de la desviació de Sant Julià de Lòria

16/10/2008 10:36

Després de l’aprovació, per part del Consell General, del projecte de Llei de crèdit extraordinari, el Consell de Ministres d'Andorra ha acordat aquest dimecres reprendre la licitació de l’obra de desviació de Sant Julià de Lòria pel que fa al tercer tram, que va des de l’enllaç amb l’avinguda Francesc Cairat fins a la boca nord del túnel de la Tàpia. El termini d’execució de les obres és de 33 mesos, amb un pressupost de 28.600.000 euros.

Atesa l’especificitat tècnica de les obres projectades es permet la participació d’empreses estrangeres, mitjançant la modalitat d’unió temporal amb empreses andorranes, sempre que la participació d’aquestes sigui com a mínim del 50 %.

Es construirà un tram d’uns 850 metres. Els principals elements de l’obra seran l’enllaç de la variant amb la plaça Laurèdia a través d’un pont ample, el tram a cel obert i el tram en túnel que tindrà una longitud de 500 metres.

Mostrar formulari de contacte