Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Albert Batalla estrena web per donar a conèixer la candidatura de CiU

Albert Batalla estrena web per donar a conèixer la candidatura de CiU

La pàgina informarà sobre els components de la llista i el programa electoral També s'hi facilita la interacció amb enllaços al correu i a les xarxes socials

Albert Batalla - Web
Albert Batalla - Web
27/04/2015 17:28

L’equip de CiU a la Seu d’Urgell, encapçalat per Albert Batalla, ha posat en marxa aquest dilluns un nou web (albertbatalla.cat) amb el qual volen "donar a conèixer el projecte" de la candidatura per a les eleccions municipals del proper 24 de maig.

La pàgina, segons informa CiU, ha estat concebuda amb el lema “escoltar, pensar, actuar”, conceptes que "simbolitzen l’actitud de la candidatura". Al web s'hi pot trobar informació detallada sobre cadascun dels membres de l'equip que acompanya Batalla en la seva candidatura a la reelecció com a alcalde de la Seu.

Aquest apartat es complementa amb el programa electoral que presenten, les activitats previstes i l'agenda del grup. També s'hi ofereix l’opció de contactar directament amb el candidat, ja per correu electrònic o bé per WhatsApp, a més a més d'enllaçar amb els perfils d'Albert Batalla a les xarxes socials.

Mostrar formulari de contacte