Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Albert Viladés exposa la seva darrera obra a la Sala de Sant Domènec

Albert Viladés exposa la seva darrera obra a la Sala de Sant Domènec

La mostra de l'artista urgellenc es pot visitar des d'aquest divendres i fins al 31 d'agost Les seves aquarel.les reprodueixen racons, pobles i paisatges de l'Alt Urgell

Albert Viladés - Cartell Exposició 08.2013
Albert Viladés - Cartell Exposició 08.2013
08/08/2013 17:49

El pintor urgellenc Albert Viladés exposa la seva obra més recent des d'aquest divendres i fins al 31 d'agost a la Sala de Cultura de Sant Domènec de la Seu. La mostra d'aquarel.les, que s'inaugura avui a les vuit del vespre, es podrà visitar de dilluns a dissabte d'11 a 13.30 hores i de 17.30 a 20.30 hores. Els diumenges també serà visitable en horari de matí.

Després de la bona acollida d'una primera exposició al Centre Cívic El Passeig, l'artista oferirà en aquesta ocasió un recull dels seus darrers quadres, en els quals es podrà tornar a gaudir de racons, pobles i paisatges, bàsicament de l'Alt Urgell, però també Roses, Cadaqués i altres poblacions de Catalunya.

Viladés també fa classes de dibuix i pintura amb aquarel.la a l'Escola Municipal d'Art de la Seu d'Urgell, on hi ensenya tècniques de traç i de dibuix realista. El pintor urgellenc també dóna nocions als alumnes sobre format, volum i colors. Els interessats poden demanar més informació sobre els tallers al seu correu electrònic: albert.vilades@gmail.com.

Mostrar formulari de contacte