Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Aliments per la Solidaritat rep una aportació de 3.860 quilos de productes per part de PEUSA

Aliments per la Solidaritat rep una aportació de 3.860 quilos de productes per part de PEUSA

El director comercial de la companyia urgellenca ha lliurat el material al magatzem de l'entitat. La donació inclou menjar i material d'higiene

Lliurament d'una aportació de PEUSA a Aliments per la Solidaritat
Lliurament d'una aportació de PEUSA a Aliments per la Solidaritat
25/05/2018 14:00

L'empresa elèctrica PEUSA ha fet aquest divendres el lliurament de 3.860 quilos d'aliments i productes higiènics de primera necessitat al projecte Aliments per la Soliditat de l'Alt Urgell. La donació l'ha realitzat el director comercial de la companyia urgellenca, Joel Boix, que ha lliurat de manera simbòlica aquests productes al magatzem del banc dels aliments, on ha estat rebut per la portaveu del Consorci d'Atenció a les Persones de l'Alt Urgell, Anna Vives, juntament amb representants de les entitats del tercer sector com Creu Roja i La Seu Solidària.

Boix ha manifestat que des de PEUSA estan "contents de col·laborar i de tornar al territori tot el què el territori ens dóna a nosaltres". De la seva part, Vives ha subratllat que des del projecte Aliments per la Solidaritat estan molt satisfets per aquesta donació "i extremadament agraïts" per l'aportació que "des de fa anys ve realitzant aquesta empresa urgellenca, entre d'altres col·laboracions solidàries".

PEUSA, mitjançant l'ONG La Seu Solidària, ha fet una donació econòmica de 3.000 euros, que s'han invertit en la compra de llet, oli, llegums, verdures, sucre, pasta de sopa, lleixiu i paper higiènic.

Durant el 2017, la companyia elèctrica ha fet aportacions solidàries de caire local per un valor total de 180.422 €. Les accions principals coincideixen amb les d’anteriors exercicis i són: el pagament de les factures de persones en condició de Pobresa Energètica, el finançament del Bo Social i donacions econòmiques a diverses entitats comarcals sense ànim de lucre dedicades a fins socials. De la xifra esmentada es va destina 70.710€ al pagament de les factures de subministrament elèctric de les persones en risc d’exclusió residencial, en base a la Llei 24/2015 de la Generalitat de Catalunya contra la Pobresa Energètica. Les contribucions que anualment fa PEUSA a aquestes causes formen part de la seva política de responsabilitat social corporativa.

Mostrar formulari de contacte