Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Allau d'inscripcions per internet a les escoles esportives de la Seu

Allau d'inscripcions per internet a les escoles esportives de la Seu

Les més de 300 sol·licituds realitzades telemàticament ja han rebut la conformitat El pròxim dilluns, 22 de setembre, s'obriran les inscripcions presencials a l'Oficina d'Atenció Ciutadana

Biosca - Presentació EEM
Biosca - Presentació EEM
18/09/2008 17:15

Un total de 330 urgellencs i urgellenques han realitzat des d'aquest dilluns i fins avui les seves inscripcions a les Escoles Esportives Municipals (EEM) per al nou curs 2008-09 a través de la web de l'Ajuntament de La Seu d'Urgell.

Tots els usuaris que han fet la seva sol·licitud via internet ja han rebut hores d'ara la conformitat. En cas contrari, es pot trucar a l'Ajuntament de La Seu (973 350 010), en horari d'oficina, o enviant un correu electrònic, en qualsevol moment del dia, a l'adreça tramits_oac@aj-laseu.cat per obtenir informació sobre l'estat de la inscripció realitzada per internet.

Aquest gran nombre de sol·licituds presentades telemàticament ha fet que s'hagin exhaurit totes les places d'alguns grups en certes activitats esportives reservades per aquesta via. Si no s'ha pogut obtenir plaça en l'activitat desitjada a través de la web municipal, a partir del pròxim dilluns, 22 de setembre, s'obriran les inscripcions presencials a l'Oficina d'Atenció Ciutadana, on han quedat reservades el 50% restant de les places de totes les activitats esportives.

Davant l'èxit d'aquesta nova modalitat per tramitar les inscripcions via internet, el regidor d'Esports i d'Innovació Tecnològica de l'Ajuntament de La Seu d'Urgell, Lluís Biosca, ha manifestat que “ha estat un bon punt de partida de cara a properes iniciatives del mateix caire i que van en la direcció d’estalviar tràmits i temps a la població a l’hora de realitzar les seves gestions amb l’Ajuntament”.

Cal recordar que l'Ajuntament urgellenc ha facilitat les inscripcions via internet posant a disposició de tothom i de manera totalment gratuïta un punt d'assistència a les instal·lacions del Centre Tecnològic de l'Alt Pirineu (CTAP) -situat a l'edifici de Les Monges- per a poder tenir connexió a internet amb el suport de personal municipal que han facilitat les inscripcions telemàtiques a tots aquelles persones que habitualment no són usuàries d'internet.

Mostrar formulari de contacte