Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Últimes presentacions de llibres just abans de Sant Jordi

Últimes presentacions de llibres just abans de Sant Jordi

A la Seu es dóna a conèixer els contes de Carlota Valls i Andrea Zayas i de Xavier Comella i Yolanda Giménez Jordi Pasques estrena el llibre sobre la muntanya d'Alinyà i Sebastià Sardiné documenta el Mur de la Memòria Històrica d'Oliana
'Alinyà, muntanya viva'
20/04/2012 11:14

Els autors locals continuen presentant llibres just abans de Sant Jordi. Aquest divendres ho faran Xavier Comella i Yolanda Giménez, mentre que per al dia següent han preparat actes Carlota Valls, Jordi Pasques i Sebastià Sardiné.

Comella i Giménez donaran a conèixer El conte de la lluna que plorava a 2/4 de 6 de la tarda al Taller Claror. I demà dissabte, Carlota Valls i la il·lustradora Andrea Zayas explicaran el conte Petons Perduts a les 6 de la tarda al restaurant Ingredients. El llibre s'edita després d'haver estat premiat al concurs Contes que compten, de RàdioSeu i la Biblioteca Sant Agustí. Valls vol que l'obra també serveixi per reflexionar sobre la necessitat de més educació emocional a les famílies.

També dissabte, a les 5 de la tarda a Alinyà, l'escriptor olianès Jordi Pasques i el fotògraf de Bescanó Ernest Costa presenten Alinyà, muntanya viva, un recull de text i imatges sobre un dels paratges més ben conservats i amb més riquesa natural del Pirineu. El llibre s'ha fet per encàrrec de la fundació de Catalunya Caixa, que gestiona l'entorn de la zona.

I a les 7 de la tarda, a l'Ajuntament d'Oliana, Sebastià Sardiné explicarà l'obra Mur de la Memòria Històrica d'Oliana, que recull les biografies de fills il·lustres del municipi. En el volum hi té un paper destacat la nissaga Vilana-Perles, que va tenir un pes important en la política europea del segle XVIII.

Aquest acte comptarà amb la intervenció de l'alcalde d'Oliana, Miquel Sala, l'editor Jordi Solé i Camardons i mossèn Benigne Marquès.

Mostrar formulari de contacte