Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Alumnes de La Salle de la Seu d'Urgell s'informen sobre l'oferta laboral de Taurus Group d'Oliana

Alumnes de La Salle de la Seu d'Urgell s'informen sobre l'oferta laboral de Taurus Group d'Oliana

Estudiants dels cicles formatius del centre urgellenc han participat en una sessió de la Xarxa d'Empreses amb Compromís del Servei d'Ocupació de Catalunya

Alumnes de La Salle de la Seu d'Urgell a les instal·lacions de Taurus Group d'Oliana (Foto: La Salle La Seu)
Alumnes de La Salle de la Seu d'Urgell a les instal·lacions de Taurus Group d'Oliana (Foto: La Salle La Seu)
08/11/2018 20:50

Dimecres 24 d’octubre es va dur a terme una sessió de la Xarxa d'Empreses amb Compromís del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) a la seu de l’empresa Taurus Group d’Oliana. La iniciativa va comptar amb la presència d'Oriol Salvia, cap del Servei Territorial d'Ocupació a Lleida, l'Alt Pirineu i Aran; Elisa Farré, directora de l’Oficina de Treball de la Seu d’Urgell, i Noemí Rocamora, responsable de l’Àrea de Serveis a l’Empresa a Lleida. En l'acte hi van participar una trentena d’estudiants de les branques dels cicles de grau superior d’Administració i Finances i d’Electromecànica de La Salle de la Seu d’Urgell, que en un futur immediat podrien estar interessats en ser contractats per l'empresa.

Els responsables de recursos humans de Taurus Group, van explicar als alumnes les aptituds requerides als aspirants per formar part de la plantilla, així com diversos aspectes de la seva política de recursos humans, la cultura empresarial i la seva projecció internacional, que inclou fàbriques i filials en països com la Xina, l'Índia, Brasil o Sud-àfrica.

D'altra banda, des de l’empresa es va manifestar l’interès per contractar persones de la zona a fi de garantir l’estabilitat i l’arrelament de la plantilla. La sessió es va completar amb una visita al laboratori on s’efectuen les proves d’assaig i al 'showroom' on es mostra l’exposició dels productes produïts i les diverses marques del grup des de la seva fundació, l'any 1962.

Mostrar formulari de contacte