Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Alumnes de La Salle fan el seu primer 'Mercat de l'emprenedor'

Alumnes de La Salle fan el seu primer 'Mercat de l'emprenedor'

L'activitat completava el projecte que s'ha organitzat aquest curs per transmetre els valors de la creació d'un negoci. Els estudiants de primària van muntar les parades i van oferir els seus productes

La Salle - Mercat de l'emprenedor
La Salle - Mercat de l'emprenedor
10/06/2015 10:35

El Col·legi La Salle ha organitzat aquesta setmana passada el seu primer 'Mercat de l'emprenedor'. Aquesta activitat posava punt i final al projecte d’emprenedoria del centre, en què s’ha dedicat una hora setmanal a treballar i transmetre als alumnes els valors de crear un negoci propi.

L’objectiu principal de l’activitat era posar a la pràctica tots aquells ensenyaments i aprenentatges que s’ha anat treballant al llarg del curs, com ara la cooperació, la creativitat i l’organització. Els alumnes d’educació primària van ser els encarregats d’organitzar i muntar les diferents parades on després es podien comprar diferents productes elaborats a partir de materials reciclats.

Pares, mares i alumnes de tota l’escola van poder visitar el mercat per contemplar i també comprar la varietat de productes que s’hi mostraven. Tots els diners recaptats es destinaran a l'ONG Proide.

Mostrar formulari de contacte