Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Alumnes de La Salle La Seu participen en un esdeveniment per practicar les habilitats en automoció

Alumnes de La Salle La Seu participen en un esdeveniment per practicar les habilitats en automoció

Dos equips urgellencs han acabat en segona i tercera posició a La Salle Challenge, organitzada per La Salle Mollerussa

Participació dels alumnes de La Salle La Seu a La Salle Challenge (Foto: La Salle La Seu)
Participació dels alumnes de La Salle La Seu a La Salle Challenge (Foto: La Salle La Seu)
25/04/2023 19:55

Divendres passat, 21 d’abril, La Salle La Seu va participar en la primera edició de La Salle Challenge, organitzada per La Salle Mollerussa, que també va ser amfitriona dels alumnes de La Salle Barceloneta. Els estudiants dels cicles formatius d’Electromecànica de Vehicles Automòbils i d’Automoció van competir en diferents proves pràctiques relacionades amb la reparació i el manteniment de vehicles amb l'objectiu de demostrar les competències i habilitats en un context similar al del món laboral.

Els participants van afrontar l'arranjament de carrosseries i proves d’electromecànica amb un temps definit. L'alumnat va haver de reparar el cop d’una atleta, realitzar un pintat bicapa, desmuntar i muntar una caixa de canvis i diagnosticar un vehicle amb una màquina de diagnosi. Els guanyadors del Challenge van ser Pau Aiguadé, Jan Fonoll i Haritz García (La Salle Mollerussa). Eric Campos, Ivan Gonçalves i Bernat Oller (La Salle La Seu) van ser segons i Ibrahima Kandé, Marvin Espinoza i Gorka López (La Salle La Seu) van finalitzar en tercera posició.

Cal destacar que durant els mesos previs els estudiants de Màrqueting i Publicitat s’han implicat en l'organització de l'esdeveniment i han pres part de forma activa en la creació de la competició, el disseny del logotip, el nom i el cartell final. Aquests alumnes també es van traslladar a Mollerussa per donar cobertura a la trobada i posar en pràctica els coneixements adquirits durant el curs escolar.

Alumnat i docents han valorat l'experiència satisfactòriament, "ja que afavoreix una educació pràctica que els qualifica per desenvolupar-se i preparar-se professionalment per accedir al món del treball".

Oferta formativa

La Salle La Seu disposa d'una oferta educativa molt àmplia, en què ofereix estudis des de la llar d’infants a Cicles Formatius. Actualment compta amb els Cicles Formatius de Grau Mitjà d'Electromecànica de vehicles automòbils i Gestió administrativa i els Cicles de Grau Superior en Administració i Finances, Automoció i Màrqueting i Publicitat. 

Mostrar formulari de contacte