Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Alumnes de l'Escola Pau Claris de la Seu participen a la cantata 'La Veu de la Terra'

Alumnes de l'Escola Pau Claris de la Seu participen a la cantata 'La Veu de la Terra'

Els estudiants de 5è i 6è de primària han pres part a l'activitat, a Esparreguera, amb d'altres escoles i instituts d'arreu de Catalunya. L'espectacle tenia com eixos temàtics l'art i el medi ambient

Alumnes de l'Escola Pau Claris, a la cantata 'La Veu de la Terra' (Foto: Escola Pau Claris)
Alumnes de l'Escola Pau Claris, a la cantata 'La Veu de la Terra' (Foto: Escola Pau Claris)
12/05/2022 09:00

L’alumnat de 5è i 6è de Primària de l’escola Pau Claris de la Seu d'Urgell, conjuntament amb d’altres escoles i instituts de tot Catalunya, han participat aquest diumenge passat a la cantata 'La Veu de la Terra'. L’escola ja fa molts anys que forma part del Projecte d’Escoles Verdes i va aprofitar aquesta "gran oportunitat" per treballar dos eixos que consideren "fonamentals" en el seu projecte: l’àmbit artístic i la sostenibilitat i el medi ambient.

Des del Camp d’Aprenentatge Pau Casals, juntament amb el Petit Taller de Cançons, es van composar nou cants i vuit clams intermedis. Totes les cançons parlen de "l’emergència climàtica i de la lluita compartida per assolir un millor futur". La cantata ha anat acompanyada de moltes activitats educatives, que s’han treballat des de l’àrea de música i que han culminat amb aquesta trobada a la ciutat d’Esparreguera.

Mostrar formulari de contacte