Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Alumnes de l'Institut Joan Brudieu imparteixen xerrades sobre riscos i consells de seguretat a internet

Alumnes de l'Institut Joan Brudieu imparteixen xerrades sobre riscos i consells de seguretat a internet

Aquest dijous han estat a l'Institut La Valira, en el marc de l'assignatura Serveis Comunitaris, que compta amb la implicació dels Mossos d'Esquadra de la Seu d'Urgell

Xerrada a l'INS La Valira
Xerrada a l'INS La Valira
22/04/2016 17:15

Alumnes de 4t d'ESO de l'Institut Joan Brudieu de la Seu d'Urgell estan impartint xerrades als estudiants de primer d'ESO de la ciutat sobre els riscos i consells de seguretat a internet i a les xarxes socials. Aquest dijous han estat a l'Institut La Valira, en el marc de l'assignatura Serveis Comunitaris, que compta amb la implicació dels Mossos d'Esquadra de la Seu d'Urgell.

Agents de la policia catalana han format un total de quatre joves per dur a terme les explicacions, ja que van copsar que les recomanacions que es fan arribar "són molt més ben rebudes entre l'alumnat si provenen d'algú més proper", explica el cap de Relacions amb la Comunitat de la Comissaria dels Mossos d'Esquadra de la Seu, César Isla. L'experiència, inclosa en el projecte Internet Segura, compta amb una valoració molt positiva. "Es fan més preguntes i comentaris, i això indica que la informació els arriba molt millor", remarca Isla.

El grup d'estudiants que duu a terme enguany la iniciativa considera que és important orientar sobre el bon i mal ús d'Internet, amb una incidència especial en el control del llenguatge, les imatges i la privacitat.

Mostrar formulari de contacte