Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Amilacat organitza una jornada cultural i esportiva

Amilacat organitza una jornada cultural i esportiva

L'activitat es fa al llarg d'aquest divendres al matí al Pavelló Poliesportiu
Amilacat
30/04/2009 15:49

L’Associació AMILACAT organitza per aquest 1 de Maig una jornada cultural i esportiva a la nostra ciutat. La jornada pretén ser un espai de trobada entre persones nouvingudes procedents de Llatinoamèrica i de Romania.

Durant la jornada de demà es duran a terme diferents activitats culturals i esportives al pavelló poliesportiu. L’acte s’engegarà a les 11 del matí amb les intervencions d’Oscar Arciniegas (president d’AMILACAT), Florin Bojor (Casa Romania), Laurentiu Rezeanu (Preot Ortodox), Mauricio Noreña (Associació de Colombia de Sta. Perpètua de la Mogoda), i Anna Vives (Regidora de Serveis Socials de l’Ajuntament de La Seu d'Urgell).

A continuació hi haurà balls tradicionals de Catalunya, Llatinoamèrica i Romania. A les dues del migdia se celebrarà un dinar, i a partir de les tres s'iniciarà la jornada esportiva que s'allargarà fins a dos quarts de vuit del vespre, on equips de diferents procedències disputaran un torneig de futbol.

La jornada pretén que a través de l’intercanvi cultural i esportiu, es coneguin millor les diferents tradicions que conviuen en la nostra ciutat i el nostre país. I, d’aquesta manera, afavorir la integració i la convivència mitjançant les cultures pròpies.

AMILACAT (Amics Llatinoamericans a Catalunya), va néixer fa prop d’un any com a una associació cultural que cerca la integració de les persones nouvingudes en el país d’acollida. El seu President, Oscar Arciniegas, veu fonamental la funció de l’organització com a mitjà per assolir una integració equilibrada. Creu molt important l’intercanvi de cultures com a mitjà d’enriquiment mutu. Així mateix, convida a totes les persones de la Seu i la comarca a que assisteixin a la jornada de l’1 de maig.