Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Òmnium convida un membre d'Osona Decideix per parlar de les consultes

Òmnium convida un membre d'Osona Decideix per parlar de les consultes

Jeroni Vinyet oferirà la xerrada en lloc d'Alfons López Tena, avui divendres a les 20.30 al Centre Cívic El Passeig L'Alt Urgell Decideix farà aquest dissabte, al mercat de la Seu, la campanya 1 euro per la consulta

Plataforma L'Alt Urgell Decideix
Plataforma L'Alt Urgell Decideix
26/03/2010 09:46

Òmnium de l'Alt Urgell se suma aquest divendres al debat sobre les consultes sobiranistes, amb la presència de la comarca on hi ha hagut la màxima participació: Osona. Jeroni Vinyet, portaveu d'Osona Decideix, oferirà una xerrada a 2/4 de 9 del vespre, al Centre Cívic El Passeig.

Vinyet substitueix el coordinador d'Osona Decideix i president del Cercle d'Estudis Sobiranistes, Alfons López Tena, que finalment no pot assistir a l'acte. La plataforma explicarà les claus de l'èxit de participació a Osona, on en moltes poblacions l'afluència de votants va ser equiparable a la d'alguns comicis i referèndums oficials, malgrat no comptar amb cap suport institucional.

Mentrestant, la plataforma l'Alt Urgell Decideix continua amb les seves activitats per promoure la consulta. Aquest dissabte al matí, al mercat de la Seu, duran a terme la campanya 1 euro per a la consulta, en què es proposa que cada veí aporti aquesta quantitat per a les despeses d'organització. Tot i això, l'organització també accepta aportacions més importants.

D'altra banda, aquest dijous a la nit s'ha presentat la plataforma Castellciutat Decideix. En l'acte informatiu s'ha explicat que els veïns de Castellciutat tindran l'opció d'exercir el vot anticipat amb una mesa pròpia al poble, el 24 d'abril, si bé també podran votar a la Seu el dia previst, el 25. També es recollirà el vot anticipat el 17 d'abril a la tarda. Tot i això, se seguirà un estricte control informàtic per impedir la duplicació de vots.

 

Mostrar formulari de contacte