Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Ampliació de contracte per millorar l’enllaç sud de la desviació de Sant Julià de Lòria

Ampliació de contracte per millorar l’enllaç sud de la desviació de Sant Julià de Lòria

Les noves intervencions tenen relació amb la implementació de millores hidràuliques del riu Gran Valira i la part baixa dels Fontanals del Pui, a més de l’adequació de la cruïlla amb la CS 140
Sant Julià de Lòria (Foto: El Periòdic d'Andorra)
17/07/2019 20:20

El Govern d'Andorra ha aprovat, a proposta del ministre d’Ordenament Territorial, Jordi Torres, l’ampliació del contracte per implementar millores en l’enllaç sud de la desviació de Sant Julià de Lòria. El nous treballs són ineludibles per a la correcta finalització de l’obra i obeeixen a circumstàncies imprevistes que no podien ser conegudes en la fase d’elaboració del projecte executiu.

Bona part de les intervencions tenen relació amb la implementació de millores hidràuliques del riu Gran Valira i la part baixa dels Fontanals del Pui, a més de l’adequació de la cruïlla amb la CS 140.

L’Executiu ha donat el vistiplau a afegir 276.017,94 euros a l'import inicial del contracte amb l’empresa Progec SA, adjudicatària del concurs. Les noves actuacions perllongaran el termini de finalització dels treballs, que estava previst que acabessin el mes de setembre i que ara es poden allargar fins a finals d’any.

Modificacions

Les modificacions van encaminades a reposar un decantador al col·lector general, condicionar el desguàs del torrent dels Fontanals del Pui i donar resposta a les noves necessitats detectades per les empreses subministradores d’aigua, llum i telefonia per tal de garantir-ne el servei. També es preveu substituir el paviment asfàltic per paviment granític, habilitar un accés al camí saludable, així com desplaçar la parada de bus i el pas del vianants ubicats davant del cementiri uns metres més a prop de la rotonda per millorar la funcionalitat del servei i la seguretat viària.

Mostrar formulari de contacte