Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Andorra Airlines farà els primers vols amb avions llogats

Andorra Airlines farà els primers vols amb avions llogats

El director de la companyia reitera que el projecte està en marxa i que s'estrenarà entre final de maig i començament de juny. L'empresa ja té perfilats els trajectes per connectar la Seu amb Madrid, Porto i Palma
Andorra Airlines
03/05/2016 20:00

El director d'Andorra Airlines, Jordi Soriano, ha confirmat a l'ACN que la companyia començarà a operar amb avions llogats perquè no disposa de moment de llicència de vol per tal de fer volar avions propis. Soriano ha assenyalat que disposaran de les primeres aeronaus "per hores, garantint un mínim d'hores, per tal de disposar tant dels avions com de la tripulació allà on vulguem".

Soriano ha lamentat la manca de comunicació dels darrers dies, que ha generat dubtes sobre la posada en marxa del projecte, i ha justificat que "hi ha hagut canvis en l'oficina i per això s'ha pogut contestar els correus i el telèfon no funcionava". L'executiu també ha reiterat que "no hi ha cap problema de finançament ni de capital" i ha xifrat el capital social actual de la companyia en 140.000 euros. La xifra no apareix al registre mercantil "ja que al ser en forma de crèdit no cal que surti registrat".

Soriano ha detallat que "el vol inaugural serà la darrera setmana de maig o primera de juny" i ha afirmat que aquest primer trajecte "està complet tot i no posar els bitllets a la venda", atès que serà bàsicament promocional. Aquest primer vol sortirà en dissabte al matí de Madrid, en direcció a l'aeroport d'Andorra-La Seu, i el següent farà el trajecte invers l'endemà, diumenge.

En relació als vols regulars, Soriano, ha especificat que els vols de la Seu a Porto sortiran el divendres i tornaran els dilluns. A Madrid hi haurà un vol entre setmana que sortirà a primera hora de la Seu i farà la tornada a la nit. Respecte a aquest trajecte, Soriano, ha dit que "és un pensat per a gent de negoci i temes laborals". A més, Madrid, comptarà amb uns vols el cap de setmana, destinats a l'oci. Els de Palma de Mallorca es realitzaran durant el cap de setmana.

De moment els vols a París queden ajornats per manca d'alguns permisos, però esperen que "es puguin oferir aviat". D'altra banda, l'empresa està fent els canvis al web per poder començar a vendre bitllets i que aquests també es puguin adquirir a través de diferents plataformes i agències de viatges.

Mostrar formulari de contacte