Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Andorra demana a Madrid que l'aeroport de la Seu pugui acollir vols de fora de l'espai Shengen

Andorra demana a Madrid que l'aeroport de la Seu pugui acollir vols de fora de l'espai Shengen

Alcobé i Pastor avancen les negociacions perquè el camp de vol disposi de tecnologia GPS per als aterratges. Aquestes dues qüestions facilitarien l'establiment de línies aèries regulars

10/09/2015 18:55

El ministre d’Administració Pública, Transports i Telecomunicacions d'Andorra, Jordi Alcobé, s’ha reunit aquest dijous a la tarda amb la ministra de Foment espanyola, Ana Pastor, per tractar tractar diversos temes relatius a l’Aeroport Andorra-La Seu d’Urgell. En particular, durant la trobada s’ha analitzat la possibilitat que a curt termini les instal.lacions alturgellenques disposin de la infraestructura i les autoritzacions necessàries per poder acollir vols d’aproximació instrumental considerant, entre d’altres, la tecnologia GPS.

Andorra també ha manifestat a Pastor la petició que el camp de vol alturgellenc pugui acollir vols procedents de països no membres de l’espai Shengen, com el Regne Unit. Aquesta qüestió facilitaria l'establiment de línies aèries regulars, per a les quals alguns operadors espanyols ja han manifestat el seu interès. En aquest sentit, ambdues parts s'han felicitat per la realització dels primers vols comercials des de l’aeroport Andorra-La Seu d’Urgell connectant amb Madrid i Palma de Mallorca.

La ministra espanyola ha estat acompanyada de la secretària general de Transport, Carmen Librero, a la seu del Ministeri de Foment espanyol, a Madrid.

Mostrar formulari de contacte