Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Andorra destinarà dos milions d'euros addicionals a campanyes de promoció turística

Andorra destinarà dos milions d'euros addicionals a campanyes de promoció turística

17/09/2008 11:30

El ministre de Turisme d'Andorra, Juli Minoves, ha anunciat aquest dimarts la decisió de l’Executiu de dedicar gairebé dos milions d’euros addicionals al pressupost destinat a la promoció turística corresponent a l’any vinent. Minoves havia proposat al Govern que del pressupost del 2009 contingués una partida complementària per a promoció i marketing equivalent a la dotació, d’1.950.000 euros, que enguany s’havia esmerçat a l’Exposició Internacional de Saragossa, que ja ha conclòs la seva activitat.

La Taula de turisme, reunida amb Minoves, ha rebut amb molta satisfacció aquesta notícia, i el ministre ha proposat que, de la mateixa manera concertada com s’ha treballat en la campanya del Regne Unit, es treballi en el si de la Taula de turisme per preparar els projectes de l’any vinent amb aquest increment substancial, d’un terç suplementari de la dotació actual.

En un altre ordre de coses, el ministre ha informat la taula dels resultats al tancament de l’Expo’2008 de Saragossa, que han doblat les previsions (600.000 visitants), i de l’acord assolit recentment amb l’organització per tal que el Tour del 2009 tingui etapa a Andorra.

La reunió també ha servit per abordar la marxa de la campanya al Regne Unit, la creació dels itineraris ecoturístics i la campanya de fires 2008 – 2009. Pel que fa a aquest darrer punt, s’ha donat el vist-i-plau a les propostes de participació a dues mostres internacionals addicionals, concretament les de Burdeus i Tolosa de Llenguadoc. També en aquest àmbit, el ministre ha informat de la reunió que s’ha preparat amb tots els operadors turístics russos que treballen amb Andorra en la propera fira de Moscou, a inicis de la setmana entrant.

Altres qüestions tractades han estat la col·laboració amb l’ADHA per al desenvolupament del producte “Seven Peaks”, els resultats de l’itinerari “Andorra Romànica”, i els primers resultats dels treballs d’Andorra Turisme al mercat xinès.

Finalment, el ministre ha informat dels diferents actes que es duran a terme amb motiu de la propera celebració del Dia mundial del Turisme, el 27 d’aquest mes.

Cal recordar que, a proposta del ministre de Turisme, la taula es reuneix amb una periodicitat mensual des que Minoves va assumir les competències en matèria de turisme.

Mostrar formulari de contacte