Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Andorra organitza un curs de guies culturals

Andorra organitza un curs de guies culturals

10/06/2011 10:00

Els dies 23, 27, 28, 29 i 30 de juny, el Departament de Patrimoni Cultural d'Andorra durà a terme el 18è Curs de guies culturals per tal d’aportar unes bases teòriques i uns recursos pràctics als guies eventuals d’estiu que enguany donaran suport als museus i atendran les esglésies durant els mesos de juliol i agost. El curs és gratuït i està obert a tothom que estigui interessat a conèixer la història, l’art, els recursos culturals d’Andorra i el seu funcionament.

Els objectius de la proposta són impartir els coneixements bàsics del patrimoni cultural d’Andorra i aportar eines de tractament del públic des d’un punt de vista de l’atenció al visitant, dels formats de protocol i de la dinàmica de grup. Els docents són tècnics de l’Administració general (Patrimoni Cultural, Exteriors) però també procedeixen de l’àmbit universitari (UB i UDA).

El curs combina les classes teòriques amb visites a diversos museus d’Andorra, tant privats com públics, esglésies i llocs d’interès patrimonial, des d’un punt de vista històric, artístic i turístic. Les matèries que s’impartiran repassen la història d’Andorra, des de la prehistòria fins a la Constitució andorrana i les institucions de govern, passant per una ràpida visió del romànic i del barroc i unes nocions de preservació i conservació del patrimoni cultural.

Els assistents al 80% de les classes rebran un certificat d’assistència. El curs tindrà lloc al Complex Esportiu d’Ordino de les 9 a les 17.30 h. Per a inscripcions i informació cal adreçar-se al correu electrònic contactepatrimoni@govern.ad o bé al telèfon +(376) 844 141.

Mostrar formulari de contacte