Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Andorra permetrà l'obertura de pubs i discoteques fins a les 5 de la matinada

Andorra permetrà l'obertura de pubs i discoteques fins a les 5 de la matinada

La mesura serà efectiva els divendres, dissabtes i vigílies de festius
14/12/2011 18:55

El consell de ministres d'Andorra ha aprovat que les discoteques, pubs i sales de festes puguin allargar l'horari d'obertura fins a les 5 de la matinada els divendres, dissabtes i vigílies de festius. La finalitat del decret és "adaptar l’oferta d’aquests establiments “a la realitat actual de la societat andorrana i al desenvolupament turístic” sempre garantint l’equilibri entre les possibilitats de lleure, el manteniment de l’ordre públic i el dret al descans dels ciutadans.

La resta de dies de la setmana l’hora límit serà les tres de la matinada, llevat dels dijous que se situa a les quatre. S’estableix també una excepció amb ocasió de la revetlla de Sant Joan, les nits de Nadal i Cap d’Any, en que l’hora màxima de tancament s’allarga fins a les sis del matí.

L’article 8 fa explícita la prohibició d’entrada de menors de setze anys en aquest establiments, una prohibició que a més s’ha de recordar en un cartell fixat en un lloc visible a l’entrada de l’establiment. També estableix les limitacions per a l’obertura dels locals de nit per evitar els after hours. Els establiments d’oci nocturn no podran obrir portes abans de les 16 hores o bé fins que hagi transcorregut entre deu i tretze hores del tancament.

Mostrar formulari de contacte