Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Andorra vol millorar la imatge d'entrada a la zona de la frontera del riu Runer

Andorra vol millorar la imatge d'entrada a la zona de la frontera del riu Runer

Surt a licitació la instal·lació d'un rètol de benvinguda i la col·locació d'una bandera de grans dimensions
Ministre portaveu d'Andorra, Jordi Cinca (Foto: Govern d'Andorra)
27/09/2017 18:59

El Govern andorrà, reunit aquest dimecres en Consell de Ministres, ha aprovat licitar els treballs de disseny i instal·lació d'un rètol de benvinguda amb la paraula 'Andorra' a la frontera del riu Runer i una bandera de grans dimensions situada a la primera rotonda en arribar al Principat. La licitació dóna continuïtat a la campanya de millora de la imatge dels dos accessos al Principat que està duent a terme el Ministeri d'Ordenament Territorial.

El rètol es preveu que es confeccioni amb troncs de fusta natural tractada, amb lletres d'acer encastades que composin la paraula 'Andorra'. Cada lletra es col·locarà en un tronc diferent i, alhora, cada tronc disposarà d'il·luminació. Les peces tindran una alçada d'un metre i un diàmetre aproximat de seixanta centímetres. Respecte a la bandera andorrana, haurà de tenir una mida de 5 metres per 3 metres. Onejarà d'una asta de dotze metres i mig d'alçada, que s'ubicarà a la mateixa rotonda que el rètol.

Les ofertes participants a la licitació s'han de presentar al Servei de Tràmits com a molt tard el pròxim 2 de novembre.

Mostrar formulari de contacte