Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Andrea Planas guanya la primera edició del Concurs Disseny i Reciclatge Formes

Andrea Planas guanya la primera edició del Concurs Disseny i Reciclatge Formes

Els accèssits van ser per Itziar Badenas i Emma Regada Els projectes guanyadors es poden veure al centre cívic 'El Passeig' de la Seu fins al 2 de febrer  

Formes - Premiats Concurs 2010
Formes - Premiats Concurs 2010
19/01/2010 13:52

El passat dissabte, 16 de gener de 2010, es van atorgar a la Seu d’Urgell -amb l’assistència dels alcaldes de la Seu d’Urgell i de Puigcerdà, Albert Batalla i Joan Planella-, els premis del 1r Concurs Disseny i Reciclatge Formes. A l’acte -que va ser presentat pel periodista andorrà Alfred Llahí- hi va ser present un nombrós públic, entre els quals es comptava el jurat al complet.

La guanyadora del certamen i del viatge a Berlín per a dues persones
(gentilesa de Viatges Iltrida) va ser Andrea Planas Cavan, amb l’obra Trillarg. El primer accèssit va correspondre a Itziar Badenas Rué, amb el projecte Llumo, a la qual li va correspondre un cap de setmana a un alberg de Catalunya, gentilesa de l’Ofina Jove de l’Alt Urgell. El segon accèssit va ser per a Emma Regada Garbayo, amb l'obra Gala Formes, que va guanyar un lot de llibres, aportat per l’Ajuntament de Puigcerdà.

Els projectes guanyadors, així com la resta de les obres presentades al concurs, es poden veure al centre cívic 'El Passeig' de la Seu d’Urgell fins al 2 de febrer. A Puigcerdà estaran exposades al Museu Cerdà del 2 al 16 de febrer.

Des de l’organització del concurs s'ha garantit la segona edició del certamen i s'ha destacat la dificultat per escollir el guanyador. "Les obres presentades i en especial les guanyadores tenien un gran nivell conceptual i de resolució”, han comentat els promotors.

Mostrar formulari de contacte