Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Àngel Joval, nou delegat d'Interior a l'Alt Pirineu i Aran

Àngel Joval, nou delegat d'Interior a l'Alt Pirineu i Aran

L'extinent d'alcalde de la Seu serà el primer cap de serveis d'aquest departament de la Generalitat a la regió
21/11/2007 12:20

Àngel Joval i Roquet serà el nou director de Serveis Territorials del Departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació a l'Alt Pirineu i Aran, segons han comunicat avui des d'ICV. Joval va ser regidor i tinent d’alcalde de l’Area d’Urbanisme i de Serveis de l’Ajuntament de la Seu durant dos mandats. Ha treballat en diferents càrrecs administratius, especialment com a director de l’IES Joan Brudieu.

ICV de la Seu, en un comunicat, ha valorat positivament la creació del nou càrrec tot recordant que la seva formació defensa "la Vegueria de l’Alt Pirineu i Aran com element bàsic de descentralització política i per tant com a eina per reafirmar la nostra autonomia política en el conjunt de Catalunya". L'agrupació local considera que és "un nou pas de definició administrativa de l’àrea altpirinenca i de descentralització administrativa, iniciat amb d’altres nomenaments com el de Víctor Orrit, Delegat Territorial, i el de Jordi Mas Ortega com a Director Territorial del Departament de Política Territorial i Obres Públiques".

ICV creu que amb la seva "presència organitzativa al territori pirinenc ha fet possible el nomenament d’Àngel Joval, contribuint així al reequilibri territorial i a clarificar la perspectiva de la futura vegueria de l’ Alt Pirineu i Aran".

El secretari general del Departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Boada, ha presentat aquest dimecres Barcelona els set delegats territorials que el Departament tindrà a partir d'aquest mes. Són Àngel Merino a Barcelona, Carles Llussà a la Catalunya Central, Hortènsia Grau a Tarragona, Pilar Andreu a les Terres de l'Ebre, Pere Blasco a Ponent, Àngel Joval a l'Alt Pirineu i Marc Vidal a Girona. Boada ha recordat que els nous delegats tenen competències en control i inspecció de jocs i aposta, protecció civil, riscos laborals dels treballadors del Departament, participació en els espais referents a la Memòria Històrica i fomentar les relacions amb la ciutadania i les administracions locals.