Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Àngel Ros, possible cap de llista del PSC a les eleccions al Parlament

Àngel Ros, possible cap de llista del PSC a les eleccions al Parlament

L'alcalde de Lleida matisa que de moment no es veu al capdavant de la candidatura i que prefereix seguir treballant per la seva ciutat Durant aquesta legislatura, el paer en cap ha liderat l'oposició a una vegueria pròpia per al Pirineu  

Àngel Ros
Àngel Ros
30/03/2010 09:35

L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, podria ser el cap de llista del PSC a la circumscripció de Lleida per a les properes eleccions al Parlament de Catalunya. Així ho apunten diverses informacions publicades les darreres hores tant per la premsa com per agències de notícies, que destaquen la presència aquest dilluns de Ros al capdavant de l'equip que dissenyarà l'estratègia electoral socialista.

Segons les mateixes fonts, el primer secretari del PSC i president de la Generalitat, José Montilla, ha confirmat Àngel Ros com el seu home de confiança a Lleida per a la propera campanya.

Un cop fetes públiques aquestes informacions, Àngel Ros ha afirmat que accepta "amb orgull" que Montilla l'hagi escollit per dirigir la campanya a Lleida. Tot i això, ha matisat que de moment no es veu com a cap de llista i que la seva prioritat continua sent treballar per la seva ciutat.

Durant aquesta legislatura, Ros s'ha destacat per la seva oposició frontal a la constitució d'una vegueria pròpia per al Pirineu, un fet que precisament subralla avui la premsa de Lleida. El gener passat, l'alcalde lleidatà va presentar al.legacions a la Llei de Vegueries impulsada pel conseller de Governació, Jordi Ausàs. La setmana passada, en les compareixences al Parlament, el paer en cap va moderar el seu rebuig admetent que el Pirineu mereix un tractament específic, però en tot cas segueix sostenint que les comarques de muntanya han de seguir depenent de Lleida.

Del món municipal, José Montilla també ha escollit per liderar la campanya l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros; i les alcaldesses de Santa Coloma de Gramenet, Núria Parlón; de Salt, Yolanda Pineda; i d'Ulldecona, Núria Ventura.

Mostrar formulari de contacte