Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Aprovada la instal·lació de nous plafons d'expressió ciutadana a la Seu

Aprovada la instal·lació de nous plafons d'expressió ciutadana a la Seu

El ple ha aprovat una moció de la CUP en què també s'accepta estudiar la distribució i el format actual dels suports
Ple municipal de la Seu
12/04/2017 09:20

El ple de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell ha aprovat per unanimitat aquest dilluns la instal·lació de nous plafons d'expressió ciutadana a les zones de la ciutat on encara no n'hi ha. A través d'una moció de la CUP, el consistori urgellenc també ha acceptat estudiar la distribució i format actual dels plafons d'expressió ciutadana.

El regidor Pau Lozano assenyala en la proposta que a la Seu i comarca existeixen moltes associacions i organitzacions que ofereixen una gran oferta cultura, esportiva o formativa, entre d'altres. La CUP constata que aquestes entitats disposen de recursos limitats per donar a conèixer la seva oferta i entèn que "els cartells són un dels elements bàsics per comunicar informació d'interès".

És per això que la moció manifesta la necessitat de cobrir amb nous plafons espais com la plaça del Pati Palau, el carrer dels Canonges i el carrer Major, el pàrquing del Dr. Peiró, la plaça del Codina, la plaça de les Monges, el passeig de Joan Brudieu o Castellciutat. Així mateix, indica que cal tenir en compte que en algunes ocasions són massa petits.

Tots els grups municipals van valorar positivament la iniciativa i des de l'equip de govern es va anunciar que es crearà una dotació pressupostària per a fer possible el compliment de la moció.

Mostrar formulari de contacte