Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Aprovada la moció perquè es concreti l'equip directiu de l'Institut La Valira

Aprovada la moció perquè es concreti l'equip directiu de l'Institut La Valira

ERC reclama que les famílies ja es puguin informar sobre el nou centre tot coincidint amb el procés de preinscripció Albert Batalla matisa que per llei no es pot determinar la direcció fins a l'1 de juny i que mentrestant Ensenyament hi assignarà un inspector
Centre Educatiu La Valira 2014-2015
10/03/2015 11:44

L’Ajuntament de la Seu ha aprovat una moció d’ERC per demanar que es concreti l’equip directiu del nou Institut de Secundària La Valira. La moció va tirar endavant amb el suport de tots els grups.

El portaveu d’ERC, Miquel Caminal, va recordar que aquesta setmana ja comença la preinscripció escolar per al curs 2015-2016. Caminal considera que el fet que no es conegui qui dirigirà el nou Institut La Valira dificulta que les famílies coneguin de quins serveis i de quin programa educatiu disposaran a l’hora d’inscriure els seus fills.

CiU va introduir una esmena al text per matisar que la llei estableix que, quan es crea un nou institut, la direcció del centre no es pot determinar abans del dia 1 de juny del mateix any. L’alcalde, Albert Batalla, va recordar que aquest mateix procediment ja es va aplicar en la creació de l’Escola de Primària La Valira. En tot cas, Batalla va apuntar que Ensenyament designarà un inspector per tal que durant aquests mesos hi hagi una cara visible que pugui informar sobre el nou centre.

Per ICV, Antoni Viñals va reclamar que s’aclareixi com es pot aconseguir informació del nou institut, ja que en cas contrari les famílies optaran per d’altres centres. Des del PSC-Progrés, Conxita Rabassa hi va afegir la petició que s’analitzi quin paper ha de jugar el nou centre en el projecte global d’educació de la ciutat i com pot ser realment útil per a les necessitats laborals actuals del territori.

Mostrar formulari de contacte