Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Aprovat el balanç de comptes del Parc del Segre i HIULS

Aprovat el balanç de comptes del Parc del Segre i HIULS

En el primer ple de la legislatura 2011-2015 també s'ha donat el vistiplau a dues modificacions urbanístiques Les sessions plenàries passen a celebrar-se el segon dilluns de mes
Parc del Segre
23/06/2011 11:26

L'Ajuntament de la Seu d'Urgell ha aprovat aquest dimecres en sessió plenària el balanç de comptes de la societat pública Parc del Segre S.L. i d'Habitatge i Urbanisme S.L. (HIULS). Els grups municipals van donar el vistiplau per unanimitat als números de les instal.lacions olímpiques. Tanmateix, l'aprovació del balanç d'HIULS només va comptar amb l'aprovació de 9 dels 16 regidors presents en el plenari i 7 abstencions.

En relació amb el Parc del Segre, l'oposició indica que cal intentar resoldre els problemes creats amb el Consell d'Administració. Així mateix, Òscar Ordeig (Progrés) veu necessari "reconduir i potenciar el factor turístic i apostar per les competicions i les activitats". Pel que fa a HIULS, Ordeig qüestiona les tasques que duu a terme i la manca d'efectivitat en el desenvolupament urbanístic a la ciutat.

El ple de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell també ha donat aquest dimecres el vistiplau a una aprovació urbanística sobre els vials de la zona industrial i del carrer dels Arenys. La modificació el text refós, que sol.licita la Comissió d'Urbanisme de Lleida, va tenir el suport de tots els grups excepte Progrés, que va abstenir-se al.legant que es podria haver posposat la decisió fins que estiguessin formades les comissions.

El mateix argument va utilitzar Progrés en el vot negatiu en relació a l'aprovació del text refós del Pla Especial del Catàleg de masies. ICV i PP també van justificar la seva abstenció a la manca d'informació sobre el contingut dels canvis en el document. ERC va votar a favor.

Per la seva banda, el tinent d'alcalde d'Urbanisme, Jesús Fierro, va assegurar que els tràmits d'ambdues qüestions s'han accelerat per evitar el període de vacances a la Comissió d'Urbanisme. D'altra banda, va especificar que el catàleg de masies es dividirà en dos llistats.

En un altre ordre de coses, durant el primer ple municipal de la legislatura 2011-2015 s'ha anunciat que es canvia a partir d'ara el dia fixat per a les sessions plenàries. Així, en lloc de celebrar-se cada primer dilluns de mes, els plens passaran a fer-se el segon dilluns de mes. No se celebrarà ple ni el mes d'agost ni el mes de gener.

Mostrar formulari de contacte