Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Aprovat inicialment el projecte de millora del camí d'Estana

Aprovat inicialment el projecte de millora del camí d'Estana

Les obres han estat llargament reivindicades pels veïns. Els treballs podrien començar a l'estiu

Carretera d'Estana
Carretera d'Estana
05/04/2016 12:35

L'Ajuntament de Montellà i Martinet ha aprovat inicialment el projecte de reparació i millora del paviment i drenatge dels camins municipals d'Estana, Víllec i Béixec, redactat pels serveis d'assistència tècnica de la Diputació de Lleida.

L'LV-4055 és un vial de nou quilòmetres que transcorre de Martinet fins a Estana i dóna accés en la seva part inicial al santuari de Bastanist. Des de fa anys el ferm es troba en molt mal estat, situació que s'agreuja any rera any durant l'hivern. L'últim arranjament es va dur a terme fa més de quinze anys i els veïns ja fa temps que en reivindicaven una millora urgent.

La carretera d'Estana és molt utilitzada no tan sols pel veïnat, sinó també pels visitants que accedeixen al Parc Natural del Cadí-Moixeró per visitar indrets tan coneguts com Prat de Cadí.

Exposició pública

L'expedient i el projecte estan exposats al públic des del 23 de març i durant un mes. Les obres podrien començar a l'estiu i es perllongarien durant 2 mesos. Els treballs tindran un cost de 238.025 euros.

Mostrar formulari de contacte