Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Aquest dimecres s'inaugura el nou ajuntament de Cabó

Aquest dimecres s'inaugura el nou ajuntament de Cabó

L'acte el presidirà el director general d'Administració Local, Carles Bassaganya. L'obra ha rebut una subvenció del PUOSC de 129.000 euros
Cabó
17/07/2007 16:54

El director general d’Administració Local, Carles Bassaganya, inaugurarà aquest dimecres el nou edifici de l'Ajuntament de Cabó. L'obra ha estat subvencionada amb un total de 129.349 euros del Pla únic d’obres i serveis de Catalunya (PUOSC) vigent.

Carles Bassaganya arribarà a l’Ajuntament de Cabó al migdia i el rebrà l’alcalde, Josep Marquès, juntament amb altres representants municipals. Després de signar en el Llibre d’Honor, el director descobrirà la placa commemorativa de la inauguració de la casa consistorial.

Diverses actuacions a la seu del consistori, com ara l’adquisició d’un edifici del Bisbat d’Urgell, les obres de rehabilitació de la planta baixa -on estan ubicades les dependències municipals- i la instal•lació de l’ascensor han estat subvencionades amb un total de 129.349 euros del PUOSC vigent.

Després dels parlaments, en els quals també intervindrà el president del Consell Comarcal de l’Alt Urgell, Ventura Roca, s'inaugurarà la plaça de Josep Obiols i Canal (antiga plaça de l’Ajuntament) i de la premsa de vi, rèplica d’una premsa del segle XII.

Mostrar formulari de contacte