Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Aran aposta per competir amb Lleida i Tolosa en l'organització de congressos

Aran aposta per competir amb Lleida i Tolosa en l'organització de congressos

10/01/2010 11:48

El Departament de Turisme, Comerç i Transport del Consell General d’Aran aposta per convertir la vall en una destinació de referència en l'organització de congressos i trobades de treball de diversos sectors econòmics.

El Departament de Turisme considera que la Vall d'Aran és una destinació força adient per complementar congressos que s'organitzen a ciutats properes, com ara Lleida o bé Tolosa de Llenguadoc.

El conseller de Turisme, Comerç i Transport, Juan Antonio Serrano, considera que cal “promoure el turisme de congressos tot l'any com una forma de dinamització econòmica, que complementa les diverses activitats que es porten a terme entorn al turisme”. Per tal d'aconseguir aquest objectiu, el Consell col•labora en la creació de l'associació Aran Congress Bureau per impulsar la celebració de congressos en el territori aranès.

“A falta d'un palau de congressos, les actuals infraestructures permeten acollir convencions de entre 300 i 400 persones”, segons Serrano. El conseller, que també és president de la Federació d’Hostaleria de Lleida, explica que Aran ofereix “unes condicions de treball força excepcionals pel seu entorn natural de qualitat i les seves bones instal•lacions hostaleres, comercials i de serveis”.

Mostrar formulari de contacte